Alkotmányos Ellenállás
   Bejelentkezés    Regisztráció    
Kezdőpont
Főoldal
Adatkezelés
Felhasználók
Bejelentkezés
Regisztráció

Jelentkezem tagnak
Jelentkezem szavazóbiztosnak
Cikkek
Szervezet (1)
Jegyzetek (0)
Hírek (1)
Nyílt levelek (8)
Beadványok (0)
Videók (5)
Kezelési útmutató (0)
Közös munka
Fórum (1)
Közv.kutatások (0)
Események (14)
Jövőkép
Támogatás
Támogatandó feladatok
Kapcsolat
A szervezőkkel
Ajánlások
Dokumentumok (26)

Miért van alkotmányos válság?
Magyar Állam
Magyar Köztársaság
Képviselete

Magyar Köztársaság Képviselete hivatalos weboldala
Vegyük vissza az önrendelkezésünket és fejezzük be az elszabotált rendszerváltást!
Miért fontos az önrendelkezés? Miért fontos a rendszerváltás?

Ehhez ajánlunk megoldást, és hozzá mindjárt két tervet is

A megoldás A-TERVE:

Mivel a magát „Magyarország”-nak nevező magánszervezet a hatalmát azzal tudja fenntartani, hogy képes elhitetni a hivatalokkal és a közvéleménnyel, hogy ez a magyar állam, ezért ez a hatalom a lelepleződéstől fél a legjobban, vagyis ez a gyenge pontja, egyben a békés megoldás kulcsa. Ehhez kell egy elegendően nagy tudatos tömeg, kb. 100 000 fő, amely már elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen elhallgatni, aki kinyilvánítja, hogy a törvényes magyar állam a Magyar Köztársaság, kimondja a magát "Magyarország Kormánynak" és "Magyarország Országgyűlésnek" nevező szervezet törvénytelenségét és feloszlatását, továbbá kinyilvánítja azt is, hogy ezután kizárólag a magyar állam jogrendjét fogja betartani, és kizárólag a magyar állam törvényes hatóságaival hajlandó együttműködni. Ennek keretében felszólítja a rendőrséget, hogy tegyen eleget az alkotmányos kötelességének.

A megoldás B-TERVE:

Nem elég azonban a törvénytelen hatalom felszámolása, azt is biztosítani kell, hogy az átmenet ne vezethessen sem káoszhoz, sem visszarendeződéshez. Ehhez kínálunk egy B-TERV-et, amely segítségével - az A-TERV megvalósításával párhuzamosan, azt kiegészítve vagy akár az helyett - a magyar nép eljuthat a valódi rendszerváltásig úgy, hogy ebben a 89-es rendszerváltás szabotálói és annak utódai már nem vehetnek részt, és ez a biztosítéka annak, hogy a népnek végre saját, őt szolgáló, nem pedig rajta uralkodó állama lehet.

Ennek keretében országos szinten megkezdődött egy törvényjavaslat csomag nép által nyílt szavazással történő elfogadása,
amely elősegíti a nép szerveződését és egyben szabályozza az új népi alkotmány elfogadásáig tartó átmeneti időszakot, hogy az alkotmányozás nemzeti egységben, és zökkenőmentesen mehessen végbe.

Szeretném aláírásommal megszavazni a népi törvénycsomagot.
Országos szinten egyre több szavazóbiztos gyűjti a szavazatokat (aláírást). Már 58 járásban, melyek a következők:

Ajkai járás, Bajai járás, Balatonalmádi járás, Békéscsabai járás, Bácsalmási járás, Békési járás, Bicskei járás, Budapest főváros, Budakeszi járás, Ceglédi járás, Dabasi járás, Debreceni járás, Dunaújvárosi járás, Egri járás, Érdi járás, Esztergomi járás, Füzesabonyi járás, Fonyódi járás, Gödöllői járás, Gyomaendrődi járás, Gyöngyösi járás, Győri járás, Gyulai járás, Hevesi járás, Hajdúszoboszlói járás, Jánoshalmi járás, Kaposvári járás, Karcagi járás, Kazincbarcikai járás, Kecskeméti járás, Kiskunfélegyházi járás, Kiskőrösi járás, Komáromi járás, Komlói járás, Kunszentmiklósi járás, Letenyei járás, Martonvásári járás, Miskolci járás, Mezőkovácsházi járás, Mezőkövesdi járás, Mosonmagyaróvári járás, Nagyatádi járás, Nagykállói járás, Nagykőrösi járás, Nyíregyházi járás, Oroszlányi járás, Pécsi járás, Pannonhalmi járás, Szegedi járás, Szekszárdi járás, Szigetszentmiklósi járás, Székesfehérvári járás, Szobi járás, Szolnoki járás, Szentendrei járás, Törökszentmiklósi járás, Vecsési járás, Veszprémi járás.
Jelentkezem szavazóbiztosnak
Legújabb hírek
  • Folyamatos demonstráció az RTL Klub előtt a sajtószabadságért.
    Segíts te is!
Folyamatos demonstráció az RTL Klub előtt a sajtószabadságért.
 
Kérjük olvassa el a Bevezetőt!
A közjogi helyzet ismertetése

2012. január 1. óta a magyar államot megszállva tartja egy magát „Magyarország”-nak hazudó magánszervezet, amely a hatalmát azzal tudja fenntartani, hogy el tudja hitetni, hogy a törvényes magyar állam, törvényes magyar kormány és országgyűlés. A megszállás már nem hagyományos eszközökkel történik, hanem úgy, hogy a saját érvénytelen szabályaikat az általuk uralt Magyar Közlönyben közzétéve elhitetik az intézmények közalkalmazottjaival, hogy ezek a magyar állam érvényes és hatályos jogszabályai, így ezekkel a szabályokkal irányítják a közhivatalokat és fegyveres testületeket, rajtuk keresztül, az érvénytelen, jogszabálynak látszó szabályokat rákényszerítik a magyar állampolgárokra.

Ennek a látszatnak az erősítésére kiváló eszköz a választásnak hazudott színjáték, melyet egy nem is létező állam nevében ez a magyar állam látszatát keltő magánszervezet rendezi. Légy került a levesbe, ezért kitüremkedett az álca mögül a valóság, hogy a választási színjáték is irányított, az eredményt a szervezet pártnak álcázott vezetői az ellenzéki pártnak álcázott alacsonyabb szintű vezetőkkel karöltve rendezi, amelyben a rivalizálás is csak látszat, porhintés a demokráciát a több párt létezésével azonosító hívők számára. 

Most mindenki szembesülhetett vele, hogy egy (megszálló) diktatúrát a saját rendszerén belül felszámolni nem lehet, csak kívülről.

Hogyan történhetett mindez?

2011.-ben valakik - az országgyűlés felhasználásával - kísérletet tettek a magyar állam megszüntetésére, és helyette egy nem jogfolytonos, nem magyar – megtévesztésül „Magyarország” nevű - magánállam létrehozására. Ehhez 262 képviselő szavazatával megalkottak egy Magyarország Alaptörvénye nevű dokumentumot, amit 2012. január 1.-én akartak hatályba léptetni. Első ránézésre látszik, hogy a megalkotott Alaptörvény érvénytelen, hiszen a hatályos Alkotmány (Magyar Köztársaság Alkotmánya) olyan pontjára (19.§ (3) a) pont) hivatkozva fogadták el, amely pontja kizárja minden más jogi dokumentum megalkotását és elfogadását azzal, hogy e pont szerint az országgyűlésnek az Alkotmány kizárólag saját magát engedi megalkotni. Mivel az Alkotmány 2011.-ben már meg volt alkotva, így erre a pontra hivatkozva az országgyűlésnek semmilyen jogi dokumentum elfogadásához nem volt joga.


Miért nem találtak megfelelő jogalapot az Alkotmányban? Azért, mert nincs ilyen!


1989-ben az országgyűlés, amely akkor a népszuverenitásból eredő összes jogot gyakorta, megalkotta a Magyar Köztársaság Alkotmányát ideiglenes alkotmányként, amivel minden hatalmat visszaszolgáltatott a magyar népnek, ezzel az alkotmányozás kizárólagos jogát, hogy megalkothassa a saját végleges alkotmányát, amelyet népszavazással kell elfogadni. Ezért nem szerepel az országgyűlés hatásköreinek felsorolásában (19.§ (3) bek.) új alkotmány vagy alaptörvény megalkotása és elfogadása.


Miért „engedte át” az Alkotmánybíróság az Alaptörvényt?


Bragyova András, volt alkotmánybíró: "az Alkotmánybíróság hivatalból nem vizsgálta az Alaptörvény érvényességét, és erre vonatkozó beadvány nem is érkezett". Hogy érkezett-e vagy sem, azt nem tudhatjuk, hiszen a hivatali gépezet akkor már megszállás alatt volt.


Mik az Alaptörvény érvénytelenségének jogi következményei?


Az Alaptörvény közjogi érvénytelensége miatt joghatás kiváltására nem alkalmas dokumentum, ami azt jelenti, hogy ami benne le van írva, annak joghatása nincs, tehát a „Magyarország” nevű állam nem jött létre! Az érvényes és hatályos alkotmány továbbra is a Magyar Köztársaság Alkotmánya, és a törvényes magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság (a továbbiakban: magyar állam).

Mivel azt hazudva, hogy hatályba léptették az Alaptörvényt, 2012. január 1.-től elkezdtek működtetni egy törvénytelen szervezett magánhatalmat „Magyarország” néven, a magyar állam látszatát keltve, és megszállva a törvényes magyar állam intézményrendszerét. Ezzel államcsínyt követtek el!


Mik az Alaptörvény érvénytelenségének következményei az állam működésére?


2012. január 1.-től alkotmányos válság van. Minden új jogszabály, szerződés, és más jogi aktus érvénytelen, beleértve a korábbi jogszabályok, szerződések, és más jogügyletek módosítását is. Ezek joghatás kiváltására alkalmatlan dokumentumok.


A jelenleg érvényes és hatályos jogrend a Magyar Köztársaság 2011. december 31.-én hatályos jogrendje, beleértve a szerződéseket, és más jogi dokumentumokat is.


2014. április 6.-án a magyar államban minden mandátum lejárt, míg a 2014.-ben megtartott „választások” (és a „választási törvény”, ami alapján tartották) érvénytelenek, joghatás kiváltására nem alkalmasak, ezért azóta a magyar államban nincs törvényesen működő köztársasági elnök, miniszterelnök, kormány, országgyűlés, polgármesterek, önkormányzatok, EP képviselők, és minden hivatal törvénytelenül, a szervezett magánhatalom irányítása szerint működik!

A fentiek értelmében hivatalok minden intézkedése törvénytelen, még az érvényes jogszabályokra való hivatkozással is!


Milyen következményei vannak az alkotmányos válságnak ránk nézve?


A magukat a magyar államban választott vagy kinevezett tisztségviselőknek hazudó személyek, és a magukat a magyar állam hivatalának hazudó intézmények jogalap nélkül, törvénytelenül működnek, ezért a magyar állampolgárok felett a magyar állam területén nincs joghatóságuk. Intézkedéseiket figyelmen kívül hagyhatjuk, és visszautasíthatjuk.

Az érvénytelen „jogszabályokat” senki sem köteles betartani az érvényes jogra hivatkozva.

Ezek az egyéni megoldások csak az egyéni problémák tüneti kezelésére alkalmasak. A valódi megoldás a közös fellépésben van.


Az alkotmányos válság megoldása


A közjogi helyzet a magyar népnek egyben nagy lehetőséget is nyújt egy valódi rendszerváltás megvalósítására, melynek során új alkotmánnyal új jogfolytonos magyar államot hozhatunk létre, amely tiszta lappal indulhat, így eleve olyan lehet, hogy minket szolgáljon, és nem mi őt!

Az Alkotmány 2.§ (3) bekezdése minderre alkotmányos jogot biztosít, de egyben súlyos kötelességévé is teszi minden magyar állampolgárnak az alkotmány elleni puccs elkövetőivel, és a hatalom bitorlóival szemben, az alkotmányos rend helyreállítása érdekében való törvényes fellépést. Ez egyben a békés megoldás lehetőségét is biztosítja.

Nyelvek
Magyar

Magyar Köztársaság Képvselete
Kattintson a képre!

Magyar Köztársaság Képviselete