Alkotmányos Ellenállás
   Bejelentkezés    Regisztráció    
Kezdőpont
Főoldal
Adatkezelés
Felhasználók
Bejelentkezés
Regisztráció

Jelentkezem tagnak
Jelentkezem szavazóbiztosnak
Cikkek
Szervezet (1)
Jegyzetek (0)
Hírek (0)
Nyílt levelek (8)
Beadványok (0)
Videók (5)
Kezelési útmutató (0)
Közös munka
Fórum (1)
Közv.kutatások (0)
Események (14)
Jövőkép
Támogatás
Támogatandó feladatok
Kapcsolat
A szervezőkkel
Ajánlások
Dokumentumok (26)

Miért van alkotmányos válság?
Magyar Állam
Magyar Köztársaság
Képviselete

Magyar Köztársaság Képviselete hivatalos weboldala
Az esemény címe:
2. devizás gyászmenet a népirtás ellen, a rendszerváltásért!

Aki autóval jön az az eseméy támogatás linkjére is kattintson rá, és a szállítás felajánlása link segítségével regisztrálja az autóját!
Aki szállást tud felajánlani a résztvevőknek, az megteheti
az eseméy támogatás linkjére kattintva, és a szállás felajánlása link segítségével.

* * *

GIGA demonstráció-sorozat az Alkotmányos rend helyreállításáért, a devizával (és egyéb módon) elkövetett népirtás megállításáért, a BÉKÉS rendszerváltásért!

A jelen rendezvény 3 napos, de szándékaink szerint rendszeresítjük, egészen a békés rendszerváltás kikényszerítéséig!

100+ autós forgalom lassítós vonulás a helyszínek között!
Álló demonstrációk, melyeket az autós konvojok kötnek össze!

Tüntetés a végrehajtói és a közjegyzői kamaránál, a "bíróságok"-nál, a "Kúriánál", a Trócsányi Ügyvédi irodánál, a Fővárosi földhivatalnál, a "Magyar Nemzeti Bank"-nál, Bel- és Igazságügy minisztériumnál, az "AB"-nál, és persze a NAV-nál, rendőrségnél és még sok hatósági szervnél, akik a jogilag nem is létező magánhatalom nevében járnak el...

A tüntetéseken túl minden állami szervet, különösen a rendvédelmi szerveket tájékoztatjuk az aktuális közjogi helyzetről, az alkotmányos válságról, a lehetőségeikről, felelősségükről és kötelességeikről, a békés rendszerváltás lehetőségeiről.

A Parlament előtt az álló demó ideje alatt mindenkinek lesz lehetősége aláírni a népi törvénycsomagot, mely elvezet minket az alkotmányos rend helyreállításához, illetve mederben tartja annak folyamatát.
A kilakoltatottakkal ismertetjük, hogy hogyan tudjuk közös akarattal és törvényes cselekvéssel visszaszerezni az ingatlanjaikat!

Kiket várunk, hogy együtt mutassuk meg, hogy megérett a Magyar Nép az ÖNRENDELKEZÉSRE?

A felvilágosult "hitelkárosultakat", a kilakoltatottakat, az egyéb "rendszerkárosultakat", az ápolókat, a nyugdíjasokat, a rokkantakat, a "Quaestor-osokat", a NAV üldözötteit, a tanárokat, a törvénytelen diktatúrával elégedetlen rendfenntartókat, az autóklub tagjait, akiktől törvénytelenül szednek pénzt az "új" fizetős szakaszokon, az állami földek törvénytelen eladásában károsultakat, azokat, akiknek hozzátartozóik haltak meg a kórházakban a minősíthetetlen egészségügyi ellátás miatt, de még azokat is, akik pl a városliget parkolóinak fizetőssé tétele miatt kiszorultak a saját utcáikból.....

(Még sokáig sorolhatnám...)

Miben tudsz segíteni?

1. Az első és legfontosabb, GYERE EL!
Lehetőleg jelentkezz az autós vonulásra, mert minél több autóval haladunk, annál látványosabb és annál több embernek tudjuk felhívni a figyelmét!
De ha nincs autód, akkor legalább az álló demókra, vagy legalább a nap végi záró-eseményekre gyere el!

2. Mivel mi nem számítunk Soros György támogatására (sőt, el sem fogadnánk azt), ezért támogasd kérlek te is a rendezvényt, mert sokunk komoly önfeláldozással, vidékről jön fel, és nem kis anyagi áldozatot hoz érted is, a közös jövőnkért, a sikerért!
Ők már tudják, hogy elég egyszerre 100.000-en kimenni egy helyre és utána pár ezer évig nem kell újra utcára menni, mert felépítjük a jelen maffia szervezet vagy állam-torzó helyére a valódi nép-képviseleti új társadalmi rendszermodellt.

3. Ajánld fel segítségedet az előkészületekben!
Igen, sok munka vár még ránk és minden szorgos kézre szükségünk van!

4. Ajánld fel segítségedet az esemény regisztrált tagjai számára, ha 1-2 éjszakára el tudod a vidékről érkezőket szállásolni estére!

Az eseményen párt nem vehet részt, és senki sem beszélhet pártot támogatva, vagy párt nevében!

Ezzel szemben minden civil szerveződésnek örülünk, akkor is, ha épp nem ért egyet teljesen velünk!
Itt amikor az idő engedi, bárki elmondhatja, amit akar, csak az a kötelező elem, hogy meg kell mondania minden esetben, hogy KINEK a nevében beszélünk éppen!

Mivel a rendszer törvénytelen, a magát Magyarország Kormányának nevező illegális gittegylet jogilag nem kormány, ezért a "kormány" és "kormányváltás" szókifejezés megtévesztésnek számít, ezek kerülendőek, helyettük a "kamu-kormány" és "rendszerváltás" szavak használhatóak!

A program részletes leírását nemsokára közzétesszük az esemény hivatalos weboldalán, ahol be is lehet majd regisztrálni!

Csak a regisztrált autók illetve sofőrök fognak tudni hozzájárulást kapni gyűjtött támogatásból, illetve ők kaphatnak sorszámot, mágneses logókat a vonulás idejére.

A konvoj végéhez bárki bármikor szabadon csatlakozhat.

Minden nap végén a "bázis" az Alkotmány utca vége, mivel a városligeti utolsó ingyenes parkolót is illegálisan fizetőssé tették!
A vonulós autók jelentős része is itt fogja megvárni a másnapi indulást.

A program változás jogát fenn tarjuk.
Az eseményre a regisztrációs rendszer még kiépítés / tesztelés alatt van, de várhatóan hamarosan elkészül.

Vissza
Nyelvek
Magyar

Magyar Köztársaság Képvselete
Kattintson a képre!

Magyar Köztársaság Képviselete